Медіакомунікації - Тиха, Лариса Юріївна (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
Методичне видання складене відповідно до чинної програми курсу «Медіакомунікації» з метою визначення завдань до виконання курсової роботи студентів та надання методичної допомоги у процесі її виконання, оформлення та захисту
Keywords: Медіакомунікації