Архітектурне матеріалознавство - Задорожнікова, Ірина Вікторівна; Ужегова, Ольга Анатоліївна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Конспект лекцій складено відповідно до діючої програми курсу «Архітектурне матеріалознавство» Викладено загальні дані про види, властивості, способи виробництва та експлуатацію архітектурно-будівельних матеріалів. Наведено номенклатуру виробів та конструкцій їх призначення і застосування.
Keywords: Архітектурне матеріалознавство