Основи теорії систем - Якимчук, Наталія Миколаївна (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
Видання містить основні теоретичні положення, приклади розрахунку типових задач та завдання для самостійного опрацювання з дисципліни «Основи теорії систем». Призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньої програми «Комп’ютеризовані телекомунікаційні мережі».
Keywords: Основи теорії систем