Web-сервіс магазину засобами JavaScript для організації торгівлі на замовлення - Сорока, Юрій Олександрович (Луцьк : ЛНТУ, 2023)
У роботі розроблено веб-сервіс магазину для організації торгівлі на замовлення засобами JavaScript. Проведено аналіз існуючих онлайн-рішень для електронної комерції та обґрунтовано вибір технологій розробки. Спроєктовано структуру сервісу, реалізовано користувацький інтерфейс та функціонал обробки замовлень, забезпечено взаємодію з базою даних і безпеку даних. Проведено тестування та підтверджено працездатність і зручність використання веб-сервісу.

This paper presents the development of a web service for an online store to organize order-based trading using JavaScript. Existing e-commerce solutions are analyzed, and the choice of development technologies is justified. The service structure is designed, the user interface and order processing functionality are implemented, and database interaction and data security are ensured. Testing confirms the functionality and usability of the developed web service.
Web-service of the store by means JavaScript for the organization of trade to order
Keywords: Web-сервіс; JavaScript