Хімія і методи аналізу. Модуль 2 - Гулай, Ольга Іванівна (Луцьк : ЛНТУ, 2022)
Методичні вказівки укладені відповідно до робочої програми дисципліни «Хімія і методи аналізу». Наведено теоретичний матеріал лекцій другого модуля, список рекомендованої літератури. Для студентів спеціальності 182 Технології легкої промисловості.
Keywords: Хімія; методи аналізу; лекції