Математичне та комп’ютерне моделювання та проєктування - Якимчук, Наталія Миколаївна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Видання містить комплекс задач та питань для самостійного опрацювання з дисципліни «Математичне та комп’ютерне моделювання та проєктування». Призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітніх програм «Електроніка», «Автомобільна електроніка».
Keywords: Математичне та комп’ютерне моделювання