Організація обслуговування гостей у закладах ресторанного господарства - Дмитрук, Анастасія Денисівна (Луцьк: ЛНТУ, 2024)
В роботі досліджено теоретичні аспекти обслуговування гостей в закладах ресторанного господарства. Показано ресторани як важливі складові сфери гостинності. Також розкрито методи і форми обслуговування гостей в ресторані. Проведено аналіз сфери ресторанної гостинності в Україні та світі на сучасному етапі. Описано та визначено динаміку господарсько-економічних показників піцерії «Фелічіта» та її життєвого циклу.
Keywords: ресторани; умови обслуговування; ресторанне господарство; піцерія «Фелічіта»; готельно-ресторанний бізнес; цифрові технології