Проєкт цеху з виробництва бісквітних тістечок з білково-заварним кремом - Фесік, Юлія Григорівна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Кваліфікаційна робота бакалавра складається з пояснювальної записки та графічної частини. Пояснювальна записка містить вступ, п´ять розділів, висновки та список використаних джерел. Робота присвячена проєктуванню цеху з виробництва бісквітних тістечок з білково-заварним кремом. У пояснювальній записці охарактеризовано сировину для виробництва бісквітних тістечок з білково-заварним кремом, проаналізовано асортимент тортів та тістечок, що виробляються в Україні та регіоні, наведено показники якості готових тістечок. Досліджено процеси виробництва бісквітних тістечок з білково-заварним кремом, проведено розрахунок багатофазної рецептури та витрати сировини для виготовлення бісквітних тістечок з білково-заварним кремом, побудовано технологічну схему виробництва бісквітних тістечок з білково-заварним кремом, описано машино-апаратурну схему виробництва, проведено проєктування виробничого приміщення з виробництва бісквітних тістечок з білково-заварним кремом. У роботі висвітлено питання з екологізації виробництва борошняних кондитерських виробів, охорони праці та техніки безпеки на кондитерському підприємстві.
Keywords: бісквіт; білково-заварний крем; борошно; витрата сировини; випікання