Конструювання електронних пристроїв та систем - Приступа, Станіслав Олексійович (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Конспект лекцій складений відповідно до діючої програми курсу «Конструювання електронних пристроїв та систем» з метою надання здобувачам теоретичних знань в сфері конструювання і проектування.
Keywords: Конструювання; друкована плата; вузол; схемотехніка.