Ділова українська мова та академічне письмо - Жванія, Людмила Вікторівна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Навчально-методичне видання до практичних робіт вміщує теоретичний матеріал, теми практичних занять, завдання до кожної з тем, завдання для самостійної роботи, а також список рекомендованої літератури.
Keywords: Ділова українська мова та академічне письмо