Ідентифікація і моделювання об’єктів та систем безпілотних апаратів - Гуменюк, Лариса Олександрівна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
У самостійній роботі розглянуто основні типи задач лінійного програмування, дані рекомендації з побудови їх математичних моделей і пошуку оптимальних рішень засобами табличного редактора Microsoft Excel. Методичні вказівки укладено в результаті опрацювання опублікованих джерел.
Keywords: задачі лінійного програмування; пошук оптимальних рішень; Microsoft Excel