Формування комунікаційної взаємодії на комунальному підприємстві (на матеріалах КП «Луцькводоканал») - Леміш, Олена Леонідівна (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
У роботі поглиблено існуючі теоретико-методичні засади комунікаційної взаємодії підприємств. Описано сутнісну характеристику комунікаційної взаємодії підприємств, визначено систему комунікаційної взаємодії підприємства, охарактеризовано класичні моделі комунікаційної взаємодії. Проведено аналіз розвитку комунальних підприємств в Україні. Оцінено комунікаційну діяльність КП «Луцькводоканал», проаналізовано вплив комунікаційної діяльності КП «Луцькводоканал» на показники робота підприємства. Запропоновано механізм покращення комунікаційної взаємодії КП «Луцькводоканал».

The work deepens the existing theoretical and methodological foundations of communication interaction of enterprises. It describes the essential characteristics of communication interaction of enterprises, defines the communication interaction system of the enterprise, and characterizes classical models of communication interaction. An analysis of the development of municipal enterprises in Ukraine was conducted. The communication activities of Municipal Enterprise «Lutskvodokanal» were evaluated, and the impact of the communication activities of Municipal Enterprise «Lutskvodokanal» on the company's performance indicators was analyzed. A mechanism for improving the communication interaction of Municipal Enterprise «Lutskvodokanal» was proposed.
Keywords: комунікації; розвиток; комунальне підприємство; SWOTаналіз; система комунікаційної взаємодії; канали комунікації; експертне опитування