Реконструкція перехрестя вулиць Дубнівська-Карпенка-Карого у м. Луцьк - Остапчук, Соломія Миколаївна (Луцьк: ЛНТУ, 2025)
У роботі досліджено існуючий стан перехрестя, з вихідними даними для подальшого моделювання. Розроблено 3 варіанти реконструкції перехрестя. Розраховано та прийнято конструкцію дорожнього одягу.
Keywords: реконструкція; організація дорожнього руху; транспортне моделювання; автобусні маршрути; мікромоделювання; інтенсивність руху; пропускна здатність; безпека дорожнього руху; програмне забезпечення PTV Vissim; світлофорне регулювання