Маркетинг в галузях та сферах діяльності - Кузьмак, Олег Іванович (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Методичні вказівки призначені для організації самостійної роботи здобувачів освіти з дисципліни «Маркетинг в галузях та сферах діяльності» (ОП «Маркетинг», «Цифровий маркетинг»). Містять практичні кейси, питання для самоконтролю, тестові завдання та рекомендації щодо підготовки й представлення результатів роботи.
Keywords: Маркетинг в галузях та сферах діяльності