Капітальний ремонт вулиці Довженка у м. Луцьку - Олішкевич, Олексій Сергійович (Луцьк: ЛНТУ, 2023)
Кваліфікаційна робота бакалавра складається з вступу, чотирьох розділів, списку використаних джерел. У роботі досліджено характеристику району будівництва, оцінку впливу проектної діяльності на навколишнє середовище, підземні комунікації, доцільність будівництва вулиці Довженка у м. Луцьку та запропоновано проект будівництва капітального ремонту з конкретним земляним полотном та дорожнім одягом. Запроектовано план дороги, поздовжній профіль, поперечні профілі. На основі техніко-економічного порівняння варіантів вибрана оптимальна конструкція дорожнього одягу, проведено розрахунок та проектування дорожнього одягу та організація дорожнього руху. Розроблено заходи по доступності об’єкта будівництва для маломобільних груп населення.
Keywords: вулиця; земляне полотно; дорожній одяг; асфальтобетон