Організація обліку і аналіз біологічних активів на сільськогосподарських підприємствах - Суровий, Матвій Любомирович (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
У першому розділі розкрито теоретичні основи організації обліку і аналізу біологічних активів. Систематизовано наукові праці з організації обліку і аналізу біологічних активів, досліджено нормативне забезпечення обліку біологічних активів, визначено наукові проблеми в організації обліку і аналізі біологічних активів. У другому розділі проведено статистичну оцінку діяльності сільськогосподарських підприємств, досліджено організацію обліку і аналіз біологічних активів сільськогосподарських підприємств. У третьому розділі розглянуто шляхи вдосконалення організації обліку і аналізу біологічних активів на сільськогосподарських підприємствах.
Organization of accounting and analysis of biological assets at agricultural enterprises
Keywords: аналіз; біологічні активи; динаміка; методика; організація обліку; рентабельність; структура