Еmail-маркетинг та онлайн продажі - Ковальчук, Олег Володимирович (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
Видання містить методичні матеріали до практичних занять з освітньої компоненти Еmail-маркетинг та онлайн продажі. Призначене для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітніх програм Маркетинг та Цифровий маркетинг галузі знань 07 Управління та адміністрування спеціальності 075 Маркетинг денної та заочної форм навчання.
Keywords: Еmail-маркетинг та онлайн продажі