Управління та експлуатація комутаційних систем - Ткачук, Анатолій Анатолійович (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Методичні вказівки до практичних занять «Управління та експлуатація комутаційних систем»: складені відповідно до діючої програми курсу. Призначені для здобувачів вищої освіти спеціальності 172 Електронні комунікації та радіотехніка освітньої програми «Телекомунікації та радіотехніка».
Keywords: Управління та експлуатація комутаційних систем