Дослідження процесу сушіння ріпаку з удосконаленням конусоподібної камери сушіння - Приступа, Богдан Васильович (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
У кваліфікаційній магістерській роботі на тему: «Дослідження процесу сушіння ріпаку з удосконаленням конусоподібної камери сушіння» представлено вирішення науково-прикладної задачі формування енергоощадних режимів сушіння насіння ріпаку та підвищення продуктивності обладнання за рахунок використання конусоподібних сушильних камер сушарок. Сферою застосування даного дослідження може бути рослинництво, а саме вирощування ріпаку. Застосування запропонованої технології та конструкції сушарки дозволить повною мірою використовувати потенціал агенту сушіння у фермерських господарствах.
Keywords: сушіння ріпаку; рослинництво; конструкції сушарки