Загальна та неорганічна хімія - Шемет, Василина Ярославівна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Видання містить лекційний матеріал з дисципліни «Загальна та неорганічна хімія» та розроблене для аудиторної і самостійної роботи студентів при вивченні дисципліни. Призначене для студентів спеціальності G 13 Харчові технології денної та заочної форм навчання.
Keywords: Загальна та неорганічна хімія