Електроніка та перетворювальна техніка - Євсюк, Микола Миколайович (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Методичне видання складене відповідно до навчальної програми дисципліни «Електроніка та перетворювальна техніка» містить перелік тем для самостійної роботи та комплекс самостійних завдань (КПІЗ) для закріплення теоретичних знань, отриманих під час аудиторних занять.
Electronics and conversion technology
Keywords: напівпровідникові прилади; підсилювач електричних сигналів; інтегральні мікросхеми; випрямляч; електричний згладжувальний фільтр; стабілізатор напруги та струму; регулятор напруги; інвертор напруги; перетворювач частоти