Житловий будинок в м. Сарни Рівненської області - Ярмолюк, Іван Володимирович (Луцьк: ЛНТУ, 2025)
Кваліфікаційна робота бакалавра складається з вступу, чотирьох розділів, висновків, списку використаних джерел. У роботі досліджено кліматичні характеристики місця будівництва, обґрунтовано та розроблено генеральний план ділянки будівництва житлового будинку, обґрунтовано прийняті об’ємно-планувальні та архітектурно-конструктивні рішення будинку та зовнішнє й внутрішнє його облицювання, розраховані техніко-економічні показники, обґрунтовано вибір систем опалення, вентиляції, водопостачання, каналізації, газопостачання, електропостачання та освітлення житлового багатоповерхового будинку, вибрано та описано основні заходи з благоустрою прибудинкової території житлового будинку й заходи з охорони праці та техніки безпеки при будівництві житлового будинку.
Keywords: житловий будинок; генеральний план; архітектурно-планувальні рішення; інженерні мережі; благоустрій території; охорона праці та техніка безпеки на будівництві