Філософія науки - Сільвестрова, Оксана Юріївна (Луцьк : ЛНТУ, 2026)
Методичне видання складене відповідно до діючої програми курсу «Філософія науки» з метою допомоги у підготовці до практичних занять та самостійної роботи здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти та надання методичної допомоги у процесі виконання завдань.
Keywords: Філософія науки