Хімія та методи аналізу - Мороз, Ірина Анатоліївна; Гулай, Ольга Іванівна (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
Видання містить виклад основних теоретичних положень загальної хімії лекційного курсу дисципліни. Призначене для студентів спеціальності 182 Технології легкої промисловості денної та заочної форм навчання.
Keywords: Хімія; методи аналізу; лекції