Житловий комплекс в с. Зміїнець Волинської області - Степанюк, Вікторія Олександрівна (Луцьк: ЛНТУ, 2024)
Кваліфікаційна робота бакалавра складається з вступу, чотирьох розділів, висновків, списку використаних джерел. У роботі в розроблено генеральний план площадки будівництва, вертикальне планування і функціональне зонування території, прийняті архітектурно-планувальні та конструктивно-будівельні рішення, наведено основні техніко-економічні показники по генплану. Також проведено аналіз інженерно-геологічних умов площадки будівництва; проведено розрахунок та конструювання фундаментів. В рамках виконання проекту будо розроблено будгенплан, запропоновано способи ведення будівництва, підібрано основні машини для виконання робіт. Як підсумок, наведено основні техніко-економічні показники будгеплану. В розділі благоустрій території розроблено проект благоустрою та озеленення, наведена характеристика основних елементів благоустрою та зелених насаджень.
Keywords: житловий комплекс; генплан; вертикальне планування; функціональне зонування; плани; фасади; фундаменти; благоустрій; озеленення території.