Політичні та соціальні студії - Костюк, Михайло Петрович; Ситник, Олександр Іванович (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Методичне видання складене у відповідності до діючої робочої програми курсу «Політичні та соціальні студії» з метою надання методичної допомоги здобувачам вищої освіти у процесі підготовки до семінарських/практичних занять та виконання самостійної роботи. Вміщено перелік тем семінарських занять, питання для обговорення, тестові завдання, рекомендована література, тематика доповідей і рефератів, завдання для самостійної роботи, а також питання до заліку.
Keywords: Політологія; соціологія; суспільство; соціальні інститути; держава; політична система; політичні еліти; політичні процеси; політична участь; демократія