Житловий будинок із торговими приміщеннями у м. Житомирі - Шевчик, Олег Сергійович (Луцьк: ЛНТУ, 2025)
Кваліфікаційна робота складається з п’яти розділів, літератури та додатків. В архітектурно – будівельній частині виконано конструктивно - архітектурне та об’ємно - планове рішення і представлене в вигляді двух аркушів(плани, розрізи). У розрахунково – конструктивній частині запроектував будівлю в ПК МОНОМАХ , розраховано та спроектовано монолітні плиту типового поверху, колони, пілони. Креслення на двух аркушах. В третьому розділі визначено роботи та підраховано об’єми, проведено розрахунок тимчасового електро- водо- теплопостачання, підібрано кран та розраховано тимчасові споруди. Креслення на двух аркушах. В четвертому розділі був зведений кошторис для розуміння затрат на будівництво. У розділі ‘Охорона праці’ наведені основі правила охорони праці при виконанні різних робіт на будмайданчику.
Keywords: автоматизоване проектування; фундаментна плита; колони; календарний план; локальний кошторис; охорона праці