Визначення впливу біодобавок на механічні властивості синтезованих покриттів на основі титанових сплавів - Голіков, Віталій Олександрович (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
Кваліфікаційна робота магістра складається з вступу, чотирьох розділів, висновків, списку використаних джерел, додатків. У роботі досліджено стадійність процесу синтезу, вплив гідроксилапатиту та діатоміту на елементний склад ПЕО-покриттів на титанових сплавах та їх товщину. Магістерська робота складається з пояснювальної записки та додатків. Пояснювальна записка містить 48 сторінок, 13 рисунків, 4 таблиці та включає список з 67 літературних джерел. Графічна частина складається з 8 листів формату А4, представлених у додатку А.
Keywords: синтез; окислення; плазма; електроліт; титан; біосумісність; покриття