Організація виробництва та випробовування засобів електроніки - Заблоцький, Валентин Юрійович (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
Практичні роботи до виконання з дисципліни «Організація виробництва та випробування засобів електроніки» містить теоретичний матеріал стосовно питань організації виробництва електронних пристроїв, а також особливостей проведення випробувань засобів електроніки і призначений для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньої програми «Електроніка» галузі знань 17 Електроніка та телекомунікації спеціальності 171 Електроніка денної та заочної форм навчання.
Keywords: електроніка; організація виробництва