Капітальний ремонт Київського майдану в м. Луцьку - Третяк, Олександр Петрович (Луцьк: ЛНТУ, 2026)
Кваліфікаційна робота бакалавра складається з вступу, чотирьох розділів, літератури, додатків. У роботі досліджено кліматологічні особливості району будівництва, існуючий стан Київського майдану та запропоновано виконання капітального ремонту Київського майдану з конкретним земляним полотном та дорожнім одягом.
Keywords: житлова вулиця; ґрунт земляне полотно; дорожній одяг; покриття