Напрями підвищення ефективності використання кадрового потенціалу підприємства (на матеріалах ТОВ «Кромберг енд Шуберт Україна Лу») - Карпович, Анастасія Михайлівна (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
У кваліфікаційній роботі бакалавра проведено теоретичні та прикладні дослідження ефективності використання кадрового потенціалу підприємства. Перший розділ роботи присвячено теоретичним основам підвищення ефективності використання кадрового потенціалу підприємства. У другому розділі роботи подано загальну характеристику підприємства, проаналізовано основні показники його діяльності. Здійснено аналіз та оцінку кадрового потенціалу підприємства. Проаналізовано ефективність використання кадрового потенціалу підприємства. У висновках і пропозиціях узагальнено одержані результати та обґрунтовано напрями підвищення ефективності використання кадрового потенціалу підприємства.

In the bachelor’s qualification work, theoretical and applied studies of the effectiveness of the use of the company’s personnel potential were carried out. The first section of the work is devoted to the theoretical foundations of increasing the efficiency of the use of the company’s personnel potential. In the second section of the work, the general characteristics of the enterprise are presented, the main indicators of its activity are analysed. The analysis and assessment of the personnel potential of the enterprise was carried out. The effectiveness of the use of the company’s personnel potential was analysed. The conclusions and proposals summarize the obtained results and substantiate the directions for improving the efficiency of the use of the company’s personnel potential.
Keywords: потенціал; персонал; кадровий потенціал; підприємство; нарощення; продуктивність праці; професійний розвиток