Розробка роботизованої системи з адаптивним програмуванням - Невелич, Олександр В'ячеславович (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
Робота включає в себе наступні питання які були розглянуті: промислові роботизовані системи; конструкції роботів та методи їх програмування; моделювання основних деталей та вузлів роботизованої системи; моделювання збірки роботизованої системи; моделювання кінематичних рухів роботизованої системи; підбір комплектуючих для спрощеної роботизованої системи з адаптивним програмуванням; моделювання спрощеної роботизованої системи з адаптивним програмуванням; електрична схема роботи спрощеної роботизованої системи з адаптивним програмуванням; монтування спрощеної роботизованої системи з адаптивним програмуванням та опис її роботи; програмування роботи спрощеної роботизованої системи з адаптивним програмуванням; проведення експериментів функціонування спрощеної роботизованої системи з адаптивним програмуванням.

The work includes the following issues that were considered: industrial robotic systems; designs of robots and methods of their programming; modeling of the main parts and nodes of the robotic system; simulation of assembly of a robotic system; modeling of kinematic movements of the robotic system; selection of components for a simplified robotic system with adaptive programming; simulation of a simplified robotic system with adaptive programming; electrical diagram of a simplified robotic system with adaptive programming; assembly of a simplified robotic system with adaptive programming and description of its operation; programming of the operation of a simplified robotic system with adaptive programming; carrying out experiments on the functioning of a simplified robotic system with adaptive programming
Development of a robotic system with adaptive programming
Keywords: кроковий двигун; роботизований маніпулятор; енкодер; Arduino; програмування