Диференціальні рівняння - Мікуліч, Олена Аркадіївна (Луцьк : ЛНТУ, 2026)
Методичні вказівки складені відповідно до діючої програми курсу «Диференціальні рівняння та ДРЧП» з метою сприяння самостійного вивчення важливого розділу математики — диференціальних рівнянь, та методів їх озв’язання. Тут наведено велика кількість прикладів розв’язків типових задач та подано завдання для самостійного підготовки студента.
Keywords: Диференціальні рівняння та ДРЧП; Диференціальні рівняння; Прикладна математика»