Технічні засоби автоматизації, виконавчі та регулюючі механізми - Гуменюк, Павло Олександрович (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
У методичних вказівках розглянуто питання, винесені на самостійне опрацювання. Наведено варіанти завдань на КПІЗ / ІЗ, зміст, обсяг та приклад виконання КПІЗ / ІЗ. Методичні вказівки укладено в результаті опрацювання опублікованих джерел
Keywords: види самостійної роботи; варіанти завдань на КПІЗ/ІЗ; склад КПІЗ/ІЗ