Удосконалення технології виробництва крафтових булочок бріош - Савчук, Вадим Анатолійович (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Структура та обсяг кваліфікаційної роботи. Кваліфікаційна робота складається з титульного листа, завдання, анотації, змісту, п’ятьох розділів, висновків, списку використаних джерел. Мета роботи – удосконалити технологію виробництва крафтових булочок бріош. Результати роботи та її новизна. У кваліфікаційній роботі запропоновано удосконалену технологію виробництва крафтових булочок бріош, досліджені властивості сировини для виготовлення булочок бріош, напівфабрикатів та готових інноваційних продуктів. Апробація результатів кваліфікаційної роботи та публікації. Результати проведених досліджень обговорювались на Всеукраїнській науково-практичної інтернет-конференції «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства», Луцьк (24 квітня 2025 року). За темою кваліфікаційної роботи опубліковані тези конференції.
Keywords: технологія; борошно; полуниця; малина; булочки; тісто; методика; дослідження; якість; безпека