CORRUPTION FACTOR IN CRIMINAL BEHAVIOR OF TRANSPORT SECTOR PARTICIPANTS - Рябих, Наталія Володимирівна (Одеса : Фенікс, 2025)
У статті досліджено актуальність проблеми корупційних проявів у транспортній сфері України та їх вплив на кримінальну поведінку учасників галузі. Таким чином, однією з ключових проблем є необхідність комплексного кримінологічного аналізу корупційного детермінанта та його системних наслідків для економічної безпеки держави.
КОРУПЦІЙНИЙ ФАКТОР У КРИМІНАЛЬНІЙ ПОВЕДІНЦІ УЧАСНИКІВ ТРАНСПОРТНОЇ СФЕРИ
Keywords: корупція; транспортна сфера; кримінальна поведінка; антико рупційне законодавство; економічні злочини; транспортна безпека; корупційні ризики; кримінологічний аналіз