Організація обліку готової продукції на підприємствах деревообробної галузі - Шилак, Богдан Олександрович (Луцьк : ЛНТУ, 2023)
У першому розділі розглянуто економічну сутність поняття «готова продукція», досліджено нормативно-правове забезпечення обліку і оподаткування операцій з готовою продукцією, проаналізовано особливості діяльності підприємств деревообробної галузі та їх вплив на організацію облікового процесу таких підприємств. У другому розділі оцінено основні тенденції діяльності деревообробної галузі України, розглянуто порядок первинного та синтетичного обліку готової продукції у підприємствах даного сектору, висвітлено особливості обліку супутньої продукції та зворотних лісових відходів. У третьому розділі наведено шляхи вдосконалення організації облікового процесу готової продукції в підприємствах деревообробної галузі України.
Organization of finished products accounting at the enterprises of woodworking industry
Keywords: готова продукція; запаси; деревообробні підприємства; супутня продукція; зворотні відходи