Планування міст - Ільчук, Наталія Іллівна (Луцьк : ЛНТУ, 2026)
У конспекті лекцій визначено основні теми, які характеризують принципи проектування території міста та основні вимоги до функціонального зонування території міста.
The lecture notes identify the main topics that characterize the principles of urban area design and the main requirements for the functional zoning of the city.
Keywords: Планування міст