Розвиток нових форматів сучасних закладів ресторанного господарства в Україні - Панасюк, Роман Володимирович (Луцьк : ЛНТУ, 2023)
Визначено зміст та значення нових форматів закладів ресторанного господарства в системі індустрії гостинності. нові формати закладів ресторанного господарства впливають на спосіб взаємодії з сучасними технологіями та трендами. Вони можуть включати в себе концепції віртуальних ресторанів, де замовлення можна здійснювати онлайн, а готова їжа доставляється безпосередньо до дому. Цей підхід не лише забезпечує зручність для клієнтів, але й висуває нові вимоги до гастрономічних підприємств у плані дотримання високих стандартів якості та технологічності.
Keywords: форматів закладів ресторанного господарства; ризики; міжнародні стандарти; безпека