Вступ до фаху - Морохова, Валентина Олександрівна (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
Метою методичного видання є формування у здобувачів вищої освіти цілісного уявлення про професійну діяльність маркетолога, систему підготовки фахівців з маркетингу в Україні та Європейському просторі вищої освіти, а також закладення теоретичних основ маркетингового мислення, професійної етики та саморозвитку майбутнього фахівця.
Keywords: Європейський простір вищої освіти; професійна діяльність маркетолога; компетентності сучасного маркетолога; навчання впродовж життя; розвиток маркетингу; соціальні основи маркетингу; види маркетингу; клієнтоорієнтованість; цифрове середовище; інтернет-маркетинг; соціальна відповідальність; етика маркетингу; маркетинг особистості