Фізична та колоїдна хімія - Shemet, Vasylyna (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Видання лабораторних робіт містить методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Фізична та колоїдна хімія». Призначене для студентів спеціальності G 13 Харчові технології денної та заочної форм навчання.
Keywords: Термодинаміка; Тепловий ефект; Дисперсна система