Технічне обслуговування електронних систем автобіля - Лишук, Віктор Васильович (Луцьк: ЛНТУ, 2026)
Методичні вказівки до самостійної роботи з дисципліни «Технічне обслуговування електронних систем автомобілів» містить комплекс тем для розширення необхідних теоретичних знань в області технічного обслуговування електронних систем автомобіля.
Keywords: Технічне об; слуговування; трудомісткість; ь