Філософія науки - Сільвестрова, Оксана Юріївна (Луцьк : ЛНТУ, 2023)
Методичне видання (методичні вказівки до семінарських занять та самостійної роботи) до дисципліни «Філософія», для допомоги у підготовці до семінарських занять та виконання завдань самостійної роботи.
Keywords: Філософія науки