Організація обліку і контролю розрахунків з постачальниками на виробничо-торгівельних підприємствах - Михальчук, Руслана Анатоліївна (Луцьк : ЛНТУ, 2023)
У першому розділі досліджено теоретичні аспекти організації обліку в контролю розрахунків з постачальниками, зокрема розкрито економічну суть зобов’язань, характеристика процесу постачання, оцінено нормативне забезпечення та наукові проблеми за темою дослідження. У другому розділі наведено особливості діяльності виробничо-торгівельних підприємств та їх вплив на організацію обліку, а також практичні процедури організації обліку і контролю розрахунків за товари, роботи, послуги. У третьому розділі роботи запропоновано напрямки удосконалення організації обліку і контролю на виробничо-торгівельних підприємствах, які полягають у покращенні аналітичного обліку розрахунків з постачальниками, розробці документального забезпечення контролю розрахунків з постачальниками.
Organization of accounting and control of payments with suppliers at production and trading enterprises
Keywords: облік; контроль; організація обліку; організація контролю; постачальники; зобов’язання; розрахунки