Вдосконалення бізнес-процесів на підприємстві (на матеріалах ТОВ «ВЕСТ ВЕЙ») - Демковський, Валерій Михайлович (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Мета кваліфікаційної роботи магістра полягає у вдосконаленні бізнес-процесів на прикладі ТОВ «ВЕСТ ВЕЙ», зокрема його відокремленого підрозділу – Луцької філії. Об’єктом дослідження є процес вдосконалення бізнес-процесів на ТОВ «ВЕСТ ВЕЙ», зокрема його Луцькій філії. Предметом дослідження є теоретичні, методичні та прикладні аспекти вдосконалення бізнес-процесів на підприємстві, зокрема на його самостійному структурному підрозділі. У першому розділі розглянуто теоретичні аспекти дослідження бізнес-процесів на підприємствах, вивчено поняття та класифікацію бізнес-процесів; досліджено методи аналізу та оцінки бізнес-процесів на підприємствах; розглянуто сучасні інформаційні технології в бізнес-процесах. У другому розділі представлено загальну характеристику підприємства та аналіз основних показників його діяльності; проведено аналіз організації бізнес-процесів на Луцькій філії ТОВ «ВЕСТ ВЕЙ»; проведено оцінку ефективності бізнес-процесів на філії підприємства. Третій розділ містить обґрунтування перспективних напрямів вдосконалення бізнес-процесів на підприємствах; пропозиції для формування механізму вдосконалення бізнес-процесів на підприємстві за рахунок провадження технології бюджетування.
Keywords: бізнес-процеси; підприємства; бізнес-процес виробництва; бізнес-процес збуту; технологія бюджетування