Переддипломна практика - Пасічник, Оксана Степанівна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Видання складене згідно з робочою програмою навчальної дисципліни, містить приклад написання звіту до переддипломної практики. Призначене для студентів спеціальності 191 «Архітектура та містобудування»
Keywords: Переддипломна практика; Пошуково-проєктна діяльність; опорний план