Кримінальне право (загальна частина) - Аніщук, Вікторія Василівна (Луцьк: ЛНТУ, 2026)
Методичне видання конспекту лекцій складене відповідно до робочої навчальної програми. Конспект лекцій містить основи теоретичного матеріалу, список рекомендованої літератури, що сприятиме засвоєнню знань з курсу «Кримінальне право України».
Keywords: кримінальне право; кримінальне правопорушення; кримінальна відповідальність; покарання