Медіабізнес - Ліпич, Любов Григорівна (Луцьк : ЛНТУ, 2025)
Видання містить методичні вказівки до виконання практичних робіт, список рекомендованої літератури. Призначене для студентів спеціальності С7 «Журналістика».
Keywords: Медіабізнес