Система контролю якості продуктів на основі датчиків IоT - Романюк, Ярослав Анатолійович (Луцьк : ЛНТУ, 2024)
Робота присвячена розробці системи контролю якості продуктів на основі датчиків IoT із використанням взаємодії через застосунок, яка забезпечує збір, оброблення та візуалізацію даних, моніторинг стану продукції в реальному часі та підтримку прийняття рішень для підвищення безпеки та якості.

The work focuses on the development of a product quality control system based on IoT sensors with interaction through an application, providing data collection, processing, and visualization, real-time product monitoring, and decision support to improve safety and quality.
Product quality control system based on IoT sensors
Keywords: IoT сенсори; розумний холодильник; PHP