Креслення та перспектива - Головачук, Ігор Павлович (My University, 2026)
Конспект лекцій містить відомості про створення тривимірних об’єктів та сцен, способи нанесення тіней й може бути використаний здобувачами першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми В2.02 "Промисловий дизайн" галузі знань В «Культура та мистецтво» спеціальності В2 «Дизайн» денної та заочної форм на-вчання для опанування курсу «Креслення та перспектива».
Keywords: Креслення та перспектива